Sposób przygotowania

Masło roztopić, dodać resztę składników. Dokładnie ubić trzepaczka lub mikserem. gofrownicę rozgrzać, posmarować cienko olejem, wylać ok 3 łyżek ciasta i przykryć górną częścią formy. Piec 3-5 min. Podawać na śniadanie albo kolację zamiast pieczywa.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Czy gofry wychodzą Ci twarde czy gumowate?
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mam podobny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    Ten przepis zrobiłam i wyszły całkiem niezłe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    uwielbiam gofry
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajne te serduszkowe :) mi gofry nnigdy nie chca wygjsc :|
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !