Składniki:
herbatniki | 6 paczek |
cukier | 3/4 szklanki |
mleko | 1 litr |
cukier wanilinowy | |
budyń śmietankowy | |
mąka | 1 szklanka |
jaja | 1 szt. |
śmietana 30% | 0,5 l |
masło | 1 kostka |
płatki migdałowe | 100 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
herbatniki | 6 paczek |
cukier | 3/4 szklanki |
mleko | 1 litr |
cukier wanilinowy | |
budyń śmietankowy | |
mąka | 1 szklanka |
jaja | 1 szt. |
śmietana 30% | 0,5 l |
masło | 1 kostka |
płatki migdałowe | 100 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: