Sposób przygotowania

Wpierw przygotowuję składniki:
staruję marchew i mieszam z mango chutney,
avocado rozgniatam widelcem i powstaje guacamole (dodaje przyprawy)
Na gotowy naleśnik francuski (crepe) nakładam makrelę, twaróg i marchewkę, wcześniej posmarowany guacamole. posypuję pietruszką i gotowe. można jeść zwinięty. Ćwikła z chrzanem dodaje wyrazistości (ostrości smaku).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    Smakowicie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    Pycha!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    interesujące dodatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smacznie i kolorowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    kolorowo musi byc smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smacznie to wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !