Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć w zimnej wodzie przez około 3 h, pokroić na kawałki, cebulę pokroić w drobną kosteczkę i sparzyć wrzątkiem. Składniki połączyć z olejem i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    uwielbiam śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo lubię takie śledzie
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    śledzie lubię, oj tak
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    oj,lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    lubię takie śledzie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo lubię takie śledzie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    tez takie lubie i często robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !