Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka czosnkowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
ser topiony 1 sztuka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka czosnkowa.

Bagietkę poprzecinać pod kątem, nie rozcinając do końca. Ser topiony wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i dodać przyprawy. Smarować wewnątrz bagietki. Piec ok. 10 minut w 180 st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiazur 22.12.2011 10:42
fajna przekaska
Lidia6 31.10.2011 12:32
pycha
Andzia1977
Andzia1977 04.09.2011 14:57
lubię takie bagietki
daria899 17.08.2011 16:37
pyszna
Sylwia88 11.07.2011 11:37
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak