Sposób przygotowania

mąkę i przecier wymieszać z ćwiartką szklanki wody, resztę zagotować. Do gotującej się wody wlać zawiesinę i doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    picek

    świetne, aż zagłosuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    @picek: dzięki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    zastanawiam się co to jest ten przecier różany, wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    co to jest przecier rozany?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny pomysł na deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nowy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !