Sposób przygotowania

Kapustę cieniutko szatkujemy potem myjemy pod kranem a następnie sparzyć wrzątkiem posypujemy sola i pozostawiamy w takim stanie kapustę na 20 minut . W tym czasie marchewkę obieramy i ścieramy na tartce o drobnych otworach , łączymy z kapustą , dodajemy majonez i przetarte przez sito porzeczki , doprawić do smaku .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !