Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalarepka z migdałami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka młoda 400 g
keczup pikantny 100 g
oliwa 1 łyżka
ogórek świeży 2
migdały 40 g
sól
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Kalarepka z migdałami

Kalarepkę myjemy i od razu zetrzeć na tartce o grubych otworach połączyć z oliwa i keczupem , ogórki obieramy i kroimy w pół plasterki , a migdały sparzyć , następnie obieramy ze skórki , wymieszać z kalarepką , ogórkami i doprawić .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 01.01.2014 17:30
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak