Sposób przygotowania

Margarynę i cukierki włożyć do garnka, postawić na małym ogniu, stopić( masa powinna być gęsta, jednolita). Wsypać kakao. Zdjąć z ognia. Dodać ryż, dokładnie wymieszać. Formować szyszki rękoma lub łyżką.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez takie robię,tylko daję toffe zamiast krówek.pyszne.
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Naroście ktoś przypomniał mi przepis z czasów komuny Szyszki były na te czasy pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Udały mi się Dzieciaki były zachwycone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    Umm pyszotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja takie zawsze kupuje :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smak dzieciństwa
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata96

    są pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    Gdy chodziłam jeszcze do podstawowki, takie były w naszym sklepiku! Uwielbiam je i musze koniecznie sprobowac zrobic je sama!
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !