Sposób przygotowania

Ogórki dobrze umyć w zimnej wodzie,układać w słoju lub w kamionkowym naczyniu.Przekładać koprem,czosnkiem,liśćmi chrzanu.Zalać dobrze posoloną wodą.Ja gotuję wodę z solą i zalewam ciepłą ,ale nie wrzącą.ogórki obciążyć i przykryć,odstawić w ciepłe miejsce na 3-4 dni(takie niedokiszone są pyszne).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    od dzisiaj będą też moje :):):) pycha !!!!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    u mnie sa juz zrobione
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne ogóreczki mniamuśne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiszone ogóreczki uwielbiam tak samo jak i z kurkumą- bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam ogoreczki kiszone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubimy takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne ogóreczki, na dniach będę robić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !