Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Marchewki i cebule obrać, umyć. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w półplasterki. Warzywa włożyć do garnka, podlać małą ilością wody. Dodać kilka ziaren pieprzu, kminek i dusić, aż kapusta będzie miękka. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, posypać koperkiem. Mięso lekko rozbić tłuczkiem. Natrzeć solą i pieprzem, obtoczyć w ziołach. Usmażyć na rumiano na oleju. Kapustę wyłożyć na półmisek, a na niej umieścić kotlety.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda smacznie,tak pewnie tez smakuje:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Dobra pzrystawka
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Oczywiście przystawka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wiem ze przystawka ale w wyborze posilkow nie ma przystawek:(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Podoba mi się
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !