Sposób przygotowania

szczypta zielonej czubricy
szczypta czarnuszki do dekoracji
szczypta soli
szczypta grubo mielonego kolorowego pieprzu
Arbuz i ser ( zimne - wyjęte z lodówki ) pokroić w kostkę . Posypać przyprawami .Ułożyć ozdobnie na listkach sałaty lub pucharkach .

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Warto wypróbować takie połączenie!
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    tylko mocno schłodzonego poproszę bo u mnie upał!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    tylko mocno schłodzonego poproszę bo u mnie upał!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    o fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    interesuj?ce
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !