Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola perłowa z czosnkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 150 g
masło
keczup pikantny 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola perłowa z czosnkiem

Fasolę przebrać najpierw ją musimy zagotować a potem zostawić na 2 godziny po tym czasie w tej samej wodzie gotujemy ją do miękkości odcedzamy , czosnek obrać ugotować w słonej wodzie , odcedzić i poddusić na masełku , wymieszać z fasolą , doprawiamy i na koniec polewamy keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 24.02.2013 18:36
lubie taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak