Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica biedaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 2 szt
mleko 4 łyzki
mąka 2 łyzeczki
jajko 2 szt
przyprawa w płynie
sól do smaku
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica biedaka

Cebule kroimy w pióra solimy .Odstawiamy .Potem smażymy ją pod koniec podlewając wodą żeby była miękka i słodka .Jajka mieszamy z przyprawa ,mąką i mlekiem . Zalewamy tym cebule smażymy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 24.01.2012 19:17
fajna nazwa
gosia47-47 11.07.2011 20:27
super
pioge7 11.07.2011 07:46
fajna nazwa :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak