Sposób przygotowania

Bakłażany najpierw dokładnie myjemy a potem zapiekamy w piekarniku , potem je wyjmujemy i odstawiamy do przestygnięcia , obieramy i kroimy w kostkę razem z cebulą , łączymy je z olejem , koncentratem i posiekaną natką pietruszki , doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !