Sposób przygotowania

Zagotować 2 szklanki wody. Gdy zacznie wrzeć, wrzucić nierozmrożony groszek i gotować 2 minuty bez pokrywki. Odcedzić, przelać zimną wodą i osączyć. Ogórek umyć, pokroić w plastry. Opłukaną sałatę pokroić w paski, a łososia w kostkę. Opłukać rukolę, osączyć i ułożyć na papierowym ręczniku. Łososia skropić sokiem z cytryny. Odstawić na 5-10 minut. Następnie osączyć i obsmażyć na złoto na oleju przez 3 minuty. Doprawić.
Przygotować sos: musztardę wymieszać ze śmietaną i sokiem z limetki. W dużej salaterce wymieszać ogórki z sałatą, rukolą i groszkiem. Polać sałatę sosem musztardowym.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !