Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gęsia

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieprz 1 szczypta
cebula 2 sztuki
ziemniaki 5 dużych
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
podroby gęsie kg
tłuszcz 1 (gęsi)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gęsia

Podroby umyć, zalać 2 litrami wody i gotować. Gdy utworzy się piana, odszumować. Miękkie mięso pokrajać na kawałki, do wywaru wrzucić przyprawy i pokrajane ziemniaki, ugotować i okrasić gęsim tłuszczem.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 22.02.2012 21:46
o ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak