Sposób przygotowania

Fasolkę kroimy na kawałki 3-4 cm, gotujemy na półtwardo, odcedzamy i studzimy. Dodajemy ugotowane jajka na twardo pokrojone w gruba kostkę oraz szczypiorek drobno posiekany. Pieczarki osączamy z zalewy i nie krojone dodajemy do sałatki, na koniec doprawiamy i mieszamy z majonezem.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis,muszę wypróbować
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    Robiłam jest super:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !