Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHLEBEK Z GRILLA

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło( ziołowe lub śmietankowe) 1/2 kostka
natka pietruszki 1 pęczek
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2-3 łyżeczki
serek topiony 1 szt
sól, pieprz Prymat mielony do smaku
chleb 1 szt
ser żółty 250 (w całości)

Przepis i sposób przygotowania na: CHLEBEK Z GRILLA

Wszystkie składniki na farsz miksujemy. Chleb kroimy na grube kromki nie przecinając dolnej skóry. Przekładamy zmiksowana masą. owijamy szczelnie folią aluminiowa 2-3 warstwy, pieczemy na grillu ok 30-40 min. często obracając

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

becia879 06.12.2010 09:33
muszę spróbować
aginaa 30.09.2010 10:34
super
Patrycja40 01.09.2010 11:02
fajne
Boguśka1 10.08.2010 22:26
Super przepis
Kate131 12.07.2010 07:31
świetny przepis
gacopierz23 07.07.2010 18:23
My lubimy normalny przypieczony z czosnkiem ale ten jest super
mehia 03.07.2010 13:16
też takie robię. Pyszne jest :)
gacopierz23 29.06.2010 21:37
pycha
dorota20w1 24.06.2010 23:43
Bardzo lubię !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak