Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na farsz miksujemy. Chleb kroimy na grube kromki nie przecinając dolnej skóry. Przekładamy zmiksowana masą. owijamy szczelnie folią aluminiowa 2-3 warstwy, pieczemy na grillu ok 30-40 min. często obracając

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię !
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    też takie robię. Pyszne jest :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    My lubimy normalny przypieczony z czosnkiem ale ten jest super
  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    Super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !