Sposób przygotowania

Żeberka moczymy w wodzie a potem porcjujemy. Następnie żeberka odsączamy z wody i wykładamy na rozgrzany na patelni tłuszcz. Żeberka podpiekamy z obydwu stron, a następnie dolewamy do nich wody. W połowie duszenia żeberek dodajemy do nich przyprawy. Całość mieszamy i czekamy aż żeberka się dobrze uduszą. Na koniec dodajemy do sosu przyprawę sos pieczeniowy ciemny. Całość podajemy z młodymi ziemniakami i dowolną surówką

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię takie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ale jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fajny domowy obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale smaczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    jak żeberka to muszą być pyszne!!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zeberka pyszne i lubimy do nich kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wygladaja
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    uwielbiam żeberka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !