Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
olej do smażenia do smaku
bazylia do smaku
przyprawa do kebaba do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Schab na ostro

Mięsko kroimy na małe kosteczki i rozbijamy. Polewamy olejem i posypujemy ziołami. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy mięsko i czekamy, aż się zarumieni i przekładamy na drugą stronę. Nie wolno smażyć zbyt długo bo nam wyschnie!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GGABI 18.09.2011 21:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak