Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos remoulade

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

korniszony 2 łyżki
cebula
fileciki z sardeli 3 szt.
natka pietruszki
natka szczawiu
majonez 250 ml
sok z cytryny
pieprz
kapary 1 na sos

Przepis i sposób przygotowania na: Sos remoulade

Majonez wymieszać z posiekanymi korniszonami, posiekaną cebulą, kaparami, posiekanymi filecikami z sardeli, posiekanej natki, estragonu i szczawiu. Dodać posiekane jajko, doprawić sokiem z cytryny i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 30.09.2011 19:41
fajny
suzana 10.07.2011 12:09
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak