Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez ok. 2 godziny i pokroić na 4 skośne kawałki, ułożyć na półmisku. Koncentrat pomidowrowy wymieszać z muszardą oraz oliwą i polać pokrojone matiasy. Posypać posiekanym koperkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dość ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł,jeszcze nie robiłam tak matiasów
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !