Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z pastą pomidorową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 5 szt
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
musztarda 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z pastą pomidorową

Matiasy wymoczyć przez ok. 2 godziny i pokroić na 4 skośne kawałki, ułożyć na półmisku. Koncentrat pomidowrowy wymieszać z muszardą oraz oliwą i polać pokrojone matiasy. Posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 25.11.2012 20:18
pomysłowe
barbara11561 08.11.2012 10:02
swietna
annagebalska 10.09.2012 09:42
ciekawy przepis
kate.500 07.05.2012 20:10
ekstra
alaaa 08.03.2012 14:58
świetny pomysł,jeszcze nie robiłam tak matiasów
MAR3STA 17.07.2011 00:23
smaczne
pacpaw 10.07.2011 21:18
dość ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak