Sposób przygotowania

1 kg sera białego półtłustego mielonego
1 czekolada gorzka
2 opak cukru waniliowego (
2 dowolne kolory galaretki i 2 truskawkowe na wierzch rozpuszczone w 3 szklanka wody
6 łyżek cukru
1 opakowanie biszkoptów
30 dag truskawek

Wykonanie:

Tortownicę wyłożyć biszkoptami. 1 galaretkę rozpuszczamy. w niecałej szklance gorącej wody i ostudzić.500 g. sera utrzeć z 3 łyżkami cukru i cukrem waniliowym.Dodajemy galaretkę i wylewamy na biszkopty.Wstawić do lodówki a w tym czasie przygotowujemy II masę , tak samo jak poprzednią , dodając na koniec tarkowaną na grubych oczkach czekoladę. Wylewamy na poprzednią warstwę , na wierzch jak stężeje dodajemy truskawki i zalewamy galaretkami truskawkowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !