Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w cieście ziołowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 1 szklanka
jajko 2 sztuki
mleko 0,5 szklanki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyzeczki
sól do smaku
mintaj 4 filety
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście ziołowym

Rybę myjemy, kroimy na niewielkie kawałki. Pozostałe składniki miksujemy ze sobą. Rybę maczamy w przyprawie do ryby a następnie w cieście, rybę smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak