Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z cebulą i kiełbasą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
kiełbasa podwawelska 50 dag
cebula 3 sztuka
olej 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z cebulą i kiełbasą

Pieczarki kroimy w plastry,cebulę w piórka,kiełbasę w dużą kostkę.Na rozgrzany olej dodajemy cebulę,pieczarki oraz kiełbasę.Dusimy 10 minut,doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 21.12.2011 22:26
smaczne
buksiak12 14.09.2010 09:45
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:45
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:45
fajny przepis
Dorota71 14.09.2010 09:06
mniam mniam
Dorota71 14.09.2010 09:06
mniam mniam
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak