Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś po norwesku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony 30 dag
ogórki 1 kg
cebula 1 szt
masło 1 łyżka
bulion 400 ml
koperek do smaku
musztarda 2 łyżki
śmietana 15 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś po norwesku

Ogórki obrać, pokroić na kawałki. Cebulę posiekać, podsmażyć na maśle z ogórkami. Wlać gorący bulion, dusić 5 min, przyprawić. Dodać musztardę, śmietanę i koperek, zagotować. Dodać kawałki łososia, przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 10.07.2011 09:34
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak