Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowy do mięs

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koperek
rzeżucha
jogurt naturalny 3/4 szkl.
sól
pieprz
serek śmietankowy

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowy do mięs

Koperek i rzeżuchę drobno posiekać, wymieszać z jogurtem naturalnym, przyprawić solą i pieprzem. Jeśli sos będzie zbyt rzadki, można do niego dodać 2 łyżki serka śmietankowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak