Składniki:
ryba | |
por | |
cebule | 2 szt. |
pietruszka | |
seler naciowy | |
wino białe wytrawne | 2 szkl. |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
natka | 4 gałązki |
koperek | 4 gałązki |
sól |
ryba | |
por | |
cebule | 2 szt. |
pietruszka | |
seler naciowy | |
wino białe wytrawne | 2 szkl. |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
natka | 4 gałązki |
koperek | 4 gałązki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: