Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać sklarowane masło i przesiana przez sito mąkę. Żółtka ucieramy z cukrem pudrem i łączymy z czekoladą. Następnie ubić pianę z białek i dodać do masy czekoladowej. Nakładamy do kokilek i pieczemy ok. 8 minut w 180 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    wirkijom

    i jak tu można trzymać linię :) pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie,ale nie robiłam jeszcze sufletu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulalaaa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !