Sposób przygotowania

Kapustę obgotowujemy. Ryż gotujemy w bulionie.
Cebulę kroimy w kostkę, boczek siekamy - podsmażamy. Mięso mielone (surowe), boczek i cebulę dodajemy do ugotowanego ryżu razem z ugotowanym uprzednio i posiekanym mięsem z udek . Farsz doprawiamy i zawijamy go w liście kapusty.
Przekładamy do naczynia do zapiekania, wierzch obkładamy grzybkami suszonymi i zapiekamy około 1 godzinę w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Od jakiegoś czasu za mną chodzą,a tutaj kolejne kuszenie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    A ja dziś miałem na obiad:) Ale gołąbków nigdy dość!
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    o jeju jak mi sie ich juz chce :-) poproszę o jednego chociaz :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne bardzo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Pychotkai
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !