Sposób przygotowania

1.Masło( musi być miękkie) mieszamy z pokrojonym koperkiem,
zawijamy w folię spożywczą odstawiamy do lodówki.
2.Pierś z kurczaka przecinamy wzdłuż \"otwieramy\",
przyprawiamy, dodajemy nasze masło\"zamykamy pierś\"
(dobrze jest na czas pieczenia pospinać pierś wykałaczkami)
3.Pieczemy około 4 minuty z każdej strony,
Smażyłam na patelni grillowanej, ale doskonale się sprawdzi na grillu:)
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super propozycja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wygląda mega apetycznie i zdjęcie bardzo udane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Dziękuje:):):):
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mięcho palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wykorzystałam Twój pomysł z masłem w środku grillowanych piersi kurczaka, wyszły bardzo smaczne. Dokonałam tylko małej zmiany, zamiast przyprawy do gyrosa, której szczerze mówiąc nie znam, dałam swoją mieszankę ziół. Wyszło pysznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Cieszę się że Ci wyszły i smakowały:) a przyprawa do gyrosa jest rewelacyjna - moja rodzinka dodawałaby do wszystkiego:) córka przyprawia ziemniaki zapiekane:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pyszny ten kurczaczek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !