Składniki:
jajko | 5 |
miękkie masło | 250 g |
cukier | 200 g |
1 torebka cukru wanilionowego | |
mąka pszenna | 125 g |
zagęstnik | 75 g |
zmielone obrane migdały | |
1 łyżkę wody różanej | |
rum | 1 łyżka |
jajko | 5 |
miękkie masło | 250 g |
cukier | 200 g |
1 torebka cukru wanilionowego | |
mąka pszenna | 125 g |
zagęstnik | 75 g |
zmielone obrane migdały | |
1 łyżkę wody różanej | |
rum | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: