Sposób przygotowania

Galaretkę pomarańczową robimy wg przepisu na opakowaniu. Pomarańczę obieramy i kroimy w kawałki. Rozkładamy je w płaskim naczyniu i zalewamy galaretką. Odstawiamy do lodówki. Gdy zastygnie, galaretkę kroimy w kostkę i przekładamy do pucharu lub szklanki. Dodajemy bitej śmietany i posypujemy kawałkami startej czekolady i płatkami migdałowymi. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zapraszasz na deserek?:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    poproszę o jeden:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dla takich Gości to muszę jakoś nalewkę co najmniej zrobić, a nie jakiś tam pierwszy lepszy deserek :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Deser ze składnikami, które uwielbiam - dobre rzeczy się tu dzieją ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    oj, taki deserek własnie mi sie marzy? kiedy powtórka?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    z migdalami jeszcze nie probowalan

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !