Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy i kroimy w plasterki,pomidory sparzamy i obieramy ze skórki i kroimy na ćwiartki.Na dwóch łyżkach masła podsmażamy przez kilka minut grzyby,następnie dodajemy pomidory i liść laurowy wlewamy śmietanę i gotujemy jeszcze 10 min mieszając od czasu do czasu.Ziemniaki obieramy kroimy w plasterki i podsmażamy na dwóch łyżkach oleju na jasnozłoty kolor,Cebulę siekamy i także podsmażamy na pozostałym oleju.Wszystkie składniki lekko mieszamy i przekładamy do wysmarowanego naczynia żaroodpornego.Zapiekamy 20 min w 200 stopniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi byc chyba dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !