Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w piórka. Kabaczka obrać. Paprykę i kabaczka pokroić w grubszą kostkę, czosnek i bazylię posiekać. W garnku rozgrzać olej, wrzucić cebulę i minutę po tym resztę warzyw, Przykryć garnek , gotować około 1 godziny, aż warzywa zmiękną. Dodać przecier. Zdjąć pokrywkę i zostawić do odparowania. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Nie wiedziałam do czego mogę wykorzystać kabaczek, a tu proszę... Smacznie się prezentuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dokladnie, fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z chęcią bym spróbowała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !