Sposób przygotowania

Filety najpierw umyć i osuszyć posolić . Świeże liście szpinaku też myjemy potem zblanszować odcedzić i posolić , popieprzyć sypnąć gałką i wymieszać dodać przeciśnięty czosnek i przełożyć do naczynia żaroodpornego , na warstwie szpinaku układamy filety , z mąki , masła robimy zasmażkę rozprowadzamy ją zimnym mlekiem i mieszamy podgrzewamy na wolnym ogniu aż sos zawrze i zgęstnieje , polać filety i zapiekać pół godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    rybka i szpinak :0 cudo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe może być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienite:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !