Sposób przygotowania

Mięsko umyć , podzielić na mniejsze kawałki . Wszystkie przyprawy wsypać na talerzyk deserowy, połączyć , wymieszać i palcami nacierać każdy kawałek fileta, kłaść na gorącą patelnię i usmażyć , gdy już usmażymy to wlać wodę przegotowaną albo zagotowaną gorącą prosto z czajnika przykryć i dusimy pod przykryciem co parę minut przewrócić na drugą stronę mięso , a gdy woda odparuje to wlać następną szklankę wody i dusić dalej. Najpierw nałożyć ziemniaki potem nałożyć fileta i polać powstałym sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Strasznie dużo mieszanek przypraw.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    ale smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !