Sposób przygotowania

Ryby pokroić, natrzeć posiekanym czosnkiem, solą, pieprzem i papryką. Obtoczyć w mące. Usmażyć na oliwie z posiekaną cebulą. Dodać śmietanę i natkę, przyprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    smaczna rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetnie przyrządzony,na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !