Sposób przygotowania

Mozarellę wykładamy na sitko i zostawiamy na pół godzinki y dobrze ociekła ( co jakiś czas strząsamy nadmiar wody)
Pieczywko lekko nasączamy mlekiem- na każdej kromce kładziemy plaster sera- posypujemy Kucharkiem- obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Wykładamy na ręczniki kuchenne by pozbyć się nadmiaru tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Świetny przepis na mozzarellę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Na samą myśl ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysł na 6 z dużym +
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    indi

    ciekawe
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !