Składniki:
mięso z szynki | 1 kg |
cebula | 2 |
śmietana | 250 ml |
Wywar: | 250 ml |
mąka | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól | |
grzyby suszone | 30 g |
mięso z szynki | 1 kg |
cebula | 2 |
śmietana | 250 ml |
Wywar: | 250 ml |
mąka | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól | |
grzyby suszone | 30 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: