Sposób przygotowania

Ugotować ziemniaki z pokrojoną w kostkę kiełbasą i czosnkiem. Dodać majeranek i przyprawy do smaku. Gotować około pół godziny. Wlewać stopniowo żurek i sprawdzić kwaśność do smaku. Gotować parę minut, dodać pokrojone jajko i zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    uwielbiam tą zupę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny,robię podobnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczna zupka i często ją robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczna zupka i często ją robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię żurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny zurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    moja ulubiona zupa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    pyszny żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubimy taki żurek z kiełbaską i jajeczkiem :)
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    uwielbiamy ten żórek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !