Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser feta 1 opakowanie
szynka konserwowa 20 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
szczypiorek 4 łyżki
papryka 5 (biała)

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana fetą

Papryki myjemy, odcinamy górę i wyjmujemy pestki. Każda paprykę nadziewamy serem feta zmieszanym z pokrojoną drobno szynką, szczypiorkiem i papryką w proszku. Farsz doprawiamy solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ela16 03.12.2011 10:56
fajny przepis
halina17 08.07.2011 12:47
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak