Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na parze

4.0
(28)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 70 dag
sól do smaku
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na parze

Na dno garnka wlewamy wodę i wrzucamy do niej czosnek wyciśnięty przez praskę. Z fasolki ucinamy końcówki i kładziemy ja w garnku na sitku do gotowania na parze. Przykrywamy i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu solimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak