Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć i pokroić ukośnie w paski.
Cebulki obrać i pokroić na ćwiartki, dodać do śledzi.
Pieczarki oczyścić i pokroić w półplasterki.
Posiekany koperek, olej, pieczarki i pieprz również dodać i wszystko wymieszać
Gotowe śledzie odstawić na 2 godziny aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pycha śledziki! ja chcę takie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    jak śledziki,to dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Z koperkiem nigdy nie jadłam, ale bardzo podoba mi się taki pomysł:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !