Sposób przygotowania

Z pomidorków ściąć wierzchołki, wydrążyć w środku, oprószyć solą i pieprzem. Do każdego pomidorka włożyć po trochu mozzarelli i posiekanej bazylii. W środek każdego włożyć 1 migdał. Ułożyć je na talerzykach, udekorować bazylią. Każdą porcję polać oliwą i posypać resztą (uprzednio posiekanych) migdałów. Całość jeszcze raz oprószyć solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajny pomysł z wydrążeniem pomidorków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajniutkie:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre i ślicznie wygląda
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajnie podane, pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !