Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek drobno posiekać, lekko podsmażyć na oliwie, dodać pokrojony w półplasterki por (białą część), znowu lekko podsmażyć. Dodać pokrojone w grubą kostkę mięso, oprószyć solą, chili i podsmażyć. Dodać wiórki, śmietanę i płatki papryki. Chwilę poddusić. Podawać z ryżem lub kaszką kuskus.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo mi się podoba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pięknie podana, pyszna potrawa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !