Składniki:
fasolka szparagowa | 400 gram |
ziemniaki | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
parmezan starty | 50 gram |
jajko | 2 sztuki |
majeranek | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 10 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 30 gram |
sól | 1 szczypta |
fasolka szparagowa | 400 gram |
ziemniaki | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
parmezan starty | 50 gram |
jajko | 2 sztuki |
majeranek | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 10 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 30 gram |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: