Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy z dodatkiem kucharka-studzimy .
Na talerzu układamy fasolkę na to pokrojonego w plastry pomidora i mozzarelle .Ozdabiamy szczypiorem Polewamy sosem francuskim
SOS
Składniki:

1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżeczka miodu
1 łyżeczka musztardy
sok wyciśnięty z 1/2 cytryny
1 ząbek czosnku drobno posiekany (opcjonalnie)
szczypta soli
sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
3 łyżki oliwy z oliwek
Wymieszać wszystkie składniki za wyjątkiem oliwy. Dodać oliwę i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ładne zdjęcie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !